11.9.2013 Kytöpuiston Tempo-orkesteri esiintyi Rautpihan päiväkodin avajaisissa

Kytöpuiston koulun Tempo B-orkesterin syksyn ensimmäinen esiintyminen oli Koivukylässä sijaitsevan Rautpihan päiväkodin avajaisissa. Esiintymispaikalle oli lyhyt matka, ja koululta pääsimme kätevästi kävellen paikalle. Yleisössä oli paljon innokkaita lapsia, jotka kuuntelivat hyvin keskittyneesti esitettäviä kappaleita, jotka olivat Tempo-Ralli, A mi mono ja El Grillito. Orkesteri soitti suvereenisti kaikki kappaleet ulkomuistista!

7.9 Jakomäen alikulkutunnelin avajaiset

Jakomäen koulun Tempo-orkesterin syyskausi alkoi heti esiintymisellä Jakomäen alikulkutunnelin avajaisissa 7.9. Orkesteri esiintyi alikulkutunnelin viereen rakennetullla ulkoilmalavalla ja soitti kaikki esityskappaleet ulkomuistista. Ilma oli aurinkoinen ja paikalla oli paljon kuuljioita.

Jakomäen koulun Tempo-orkesteri alikulkutunnelin avajaisissa.
 

2.9.2013 Orkesteri Tempon syyskausi 2013

Orkesteri Tempon syyskausi alkaa vauhdikkaasti useilla esiintymisillä! Orkesterit esiintyvät syksyn aikana Jakomäen alikulkusillan avajaisissa, Koivukylässä päiväkodin avajaisissa, Finlandia-talossa, Messukeskuksessa ja Vantaan uudessa valtuustosalissa järjestettävässä maahanmuuttajafoorumissa. Yhteisten esiintymisten kautta Helsingin ja Vantaan Tempo-orkestereiden soittajat saavat myös mahdollisuuden tutustua toisiinsa.